Wat ErNa?

Kom i gang. Det er Gratis
eller tilmeld med din email adresse
Wat ErNa? af Mind Map: Wat ErNa?

1. Faciliteren met Erna

1.1. knutselen: jurk met post-its met P.B/reverse brainstorm: hoe verknal je je pensioen?

1.2. Procesbegeleiding voor Erna, met blik vooruit (ipv achteruit)-Tijdlijn vanaf pensioen tot vb. 120. 'dat wil ik met je doen. Of 'wat zie ik jou nog doen?'

1.3. Erna krijgt een draaiboek van ons

2. The good old way

2.1. Korte speech afdelingshoofd-Stephanie/Speech verwezenlijkingen pool

3. Vanalles en nog wat

3.1. Filmpje maken met foto-object-woord aangeven dat Erna typeert-Naomi

3.2. Leuk gedicht en liedje schrijven-Els

3.3. Opdrachtomschrijving-intake-evaluatie schrijven vanuit Erna haar rol als coördinator

3.4. Elk iets van onze eigen producten brengen we mee voor haar-ambachtelijk

4. We gaan online? Neen toch liever niet

4.1. In MSTeams, met feestachtergrond, en champagne (online apero)/feestpakket wordt afgeleverd, met een aantal opdrachten zoals: - versier je woonkamer - zet de champagne koud -paracetamol voor the day after - Stephanie DW. Erna houdt niet van MSTeams, dus niet met MSTeams.

5. Roadtrip

5.1. Erna woont in Laken. We moeten haar zeker blij maken. Ze is geen voorstander van MSTeams. We doen alsof, maar op de moment staan we aan haar voordeur. We zorgen dat haar man in het complot zit. Haar man is een echte Brusselaar. We moeten wel zorgen dat ze ze effectief zal zijn. Niet teveel opdrachten aan haar? Erna, jehebt een steen verlegd. Welke steen was dat voor mij? Op een drager. Ieder kiest zelf. We maken dus een koesterdoos.

5.2. We gaan Erna tegen 12u uithalen, en iets eten (ze houdt van het onbekende; Colombiaans, Iranees). Na het eten begint de wandeling. Totaliteit van een tweetal uren. We komen aan tegen 16u ongeveer in HT. We vragen aan de mensen om echt om 16u aanwezig te zijn.

5.2.1. In de inkom van HT is vanaf 3 september een tentoonstelling van haar partner Joris SLEEBUS. (bedoeling om de Vlaamse ambtenaar dichter bij Brussel te brengen)

5.3. Familie erbij. Haar mama, partner, ...

5.4. Gidsbeurt met Joris, die wij kapen.

5.5. In HT zetten we een koesterdoos met als vraag: waar heeft Erna voor jou het verschil gemaakt? De drager kiezen de mensen zelf (een gedicht, een brief, een steen, ….), liefst beperkt in omvang want Erna moet het thuis krijgen.

5.6. We vragen aan de genodigden wie zin heeft om iets te 'geven' aan Erna op een plek langs de wandeling.

6. Genodigden

6.1. Familie/collega's Ag0/Facilitatorenpool/collega's Ag0/collega's extern buiten AgO/ex-collega's/mensen buiten VO

7. Wensen van Erna

7.1. Erna werkt graag met een lijst van genodigden. Veerle heeft die ondertussen ontvangen. Facilitatorenpool in zijn geheel uitnodigen. In totaal zijn er 35 genodigden + 48 poolleden; we schatten een 50tal mensen die effectief aanwezig zullen zijn. Receptie voorzien voor 55 mensen.

7.2. liefst periode tussen 1 en 11 september, dan kan nog alles. 1 september gaat Erna officieel met pensioen. Datum: 4 september. HT polyvalente zaal is geboekt van 12u-18u

7.3. Buiten of binnen HT? Niet in de gang, dat wil ze zeker niet. We moeten vooral kijken naar wat haalbaar is voor ons, zegt Erna.

7.4. Familie? Ja, alleen partner Joris. Over de mama: ze zou graag, maar dat is te ingewikkeld wegens de ouderdom van de mama. Erna bezorgd mail en telefoon van Joris.

7.5. Erna geeft ons op korte termijn een lijst van genodigden door zodat wij een idee hebben van grootte-orde: 80 (met facilatorenpool erbij)

7.6. Afscheidskadoo van AgO: tip die ze aan Stephanie meegaf: Erna eet graag, ze drinkt graag, ze houdt van natuur en cultuur